Toerclub Nieuwleusen

Pechhulp onderweg

Fietsen met back-up: de Pech-onderweg-service via de NTFU

Met ingang van het seizoen 2013 is de NTFU een samenwerking aangegaan met FietsNED, een partner met een landelijk netwerk van tweewielerbedrijven met mobiele service. De tweewielertechnici van FietsNED bieden gebruikers van racefiets, mountainbike, hybride fiets en e-bike altijd en overal, snel en vakkundig hulp met reparatie- en onderhoudswerk.

"Net als de NTFU wil FietsNED mensen laten ontdekken dat fietsen bij kan dragen aan een leuker en langer leven. NTFU doet dat door vooral de fietstocht centraal te stellen. FietsNED wil dat doen door de fiets zelf centraal te stellen. Fietsen is pas leuk als de fiets prettig rijdt en veilig is. Dat vraagt technische zorg voor de fiets en dat doet FietsNED als de beste." aldus Martin Leemans, directeur van FietsNED.

  • De Pech onderweg Service via de NTFU geeft recht op kosteloze reparatie* bij pech onderweg.
  • Kan je fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of geef je er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan worden jij en je fiets thuisgebracht.
  • Fiets je samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook je fietsmaat en diens fiets.
  • De Pech-onderweg-service is geschikt voor racefiets, mountainbike, hybride fiets, e-bike en andere fietsen. Net als bij de NTFU fietsschadeverzekering geldt ook hier: je bent verzekerd van hulp bij de fiets waarop je op dat moment fietst.
  • Pechhulp wordt geboden door professionele rijwielspecialisten die volwaardige reparaties uitvoeren.
  • Pechhulp wordt geboden op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 21.00 uur.
  • Pechhulp wordt geboden worden op plaatsen die vrij toegankelijk zijn voor de FietsNED-reparatiebus.
  • FietsNED helpt ook wanneer je deelneemt aan een toertocht.
  • Alle voorwaarden van de Pech-onderweg-service van FietsNED vind je hier.

* uitgezonderd eventuele onderdelen


De Pech-onderweg-service via de NTFU loopt gelijk aan het NTFU seizoen van 1 maart tot en met 28 februari van het volgende kalenderjaar. Dus: voor een deel van een seizoen dient de volledige jaarpremie betaald te worden.
De kosten voor de Pech-onderweg-service via de NTFU bedragen € 15,00 per seizoen.
Info en aanmelding op de NTFU site: www.ntfu.nl/Producten/Pechpas.aspx

Sponsoren

effeweg-transp.pngkorterink.pngBos-Bedden-transp.pnglnterimair-transp.pngEngel-transp.pngMussche.pngHeetebrij.pngRabobank.pngTibben.pngLindenholz-trans.png