Toerclub Nieuwleusen

E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Happen en trappen

Evenement

Titel:
Happen en trappen
Wanneer:
zaterdag, 21 maart 2020, 15:30 h - 20:01 h
Locatie:
Punthorst - Punthorst
Categorieën:
ATB, Race A-B-C, Algemeen, Race dames, Race D

Omschrijving

Tijd voor een gezellige middag/avond aan het begin van het fietsseizoen! We willen gaan happen en trappen op zaterdag 21 maart. Ga je mee?

Wat gaan we doen:

Trappen - op de gewone fiets ? - dames en heren, racers en ATB-ers. Fietsen rondom Rouveen, Staphorst, Nieuwleusen (of in wat andere volgorde dat bepalen we nog). In kletstempo.

Happen: onderweg maken we tussenstops en staat er op diverse locaties een hapje/drankje klaar zodat we in Nieuwleusen eindigen voor toetje/ koffie. De fietsafstand zal niet te lang zijn. De nadruk ligt op de gezelligheid.

Tijd: begin 15.30 uur. Een eindtijd is er niet echt maar happen/trappen zal tot circa 20:00 uur zijn. Je kunt na het happen/trappen rustig blijven en nog even doorstappen.

De kosten van happen/trappen p.p. proberen we binnen de perken te houden ( ca € 20-25) en er is er ook nog budget vanuit de club beschikbaar. De kosten van het doorstappen kun je zelf bepalen?

Laat ons zsm maar voor 6 februari even weten of je er bij zou willen zijn. Bij voorkeur in de appgroep✅ of even appen naar Jacolien (06 1260 1250) of Jaco (06 1588 6512) of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ✅! Vooral ook als je een tijdje niet hebt gefietst, is het een mooie gelegenheid om weer op te stappen en fietsafspraken te maken voor het nieuwe seizoen!

We hopen op een mooie groep dames/heren. Als er nog mensen zijn die een tip hebben voor een leuke locatie (café, schuur, loods, tuin etc) dat horen we graag! Vragen/opmerkingen ook welkom,

Groeten Jaco, Alex, Bertine en Jacolien


Locatie

Locatie:
Punthorst
Straat:
Mr. J.B.Kanlaan 32
Postcode:
7715 PM
Plaats:
Punthorst
Land:
Netherlands

Omschrijving

Maarten Lutherschool Punthorst